onsdag 6 maj 2015

Tjena Öman här!

Precis tillbaka från 21 km löpning med nya skorna Asics Kayano 21. Lyrisk! Tanken var faktiskt inte att springa så långt som det blev. Tanken var istället ett kort lugnt pass, mer för att springa in skorna. Men som sagt kändes ruggigt bra direkt och skorna fick känna på en halvmara på första passet. Inkörda!!!

Som ni vet så har jag dragits med ett besvärande löparknä senaste tiden. Trots mycket asfalt på detta löpningspass så kändes det riktigt bra. Speciellt i slutet, sista 5 km kunde jag springa utan minsta ömmande från höger knäet. KUL!

Nog om löpturen. I går så var jag inne på Stockholm marathons hemsida. Tanken var av ren nyfikenhet kolla upp banan och sträckan samt om det alls fanns några platser kvar såhär nära inpå loppet. Efter några klick så stod det helt plötsligt på skärmen: Du är anmäld för Stockholm marathon 2015!!!

www.stockholmmarathon.se

Spontan anmälan blev det, då det både stämmer överens med jobb och sambo. Som också kommer till Stockholm den 30 maj. Bra stöd där! Kommer behövas. Har aldrig sprungit ett marathon någonsin. 42 km. Blir spännande. Lagom med förväntningar. Blir nog mycket att se, känna och lära.

Ser Stockholm marathon som ett del mål inför våran stora satsning mot SSR,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv