onsdag 20 maj 2015

Tackar för gratulationerna Fredrik.

Idag var det min tur att testa jackan. En kall, regnig och småblåsig cykeltur till och från jobbet stod på schemat. Oj vad den levererade. Kul! Vi kommer se ut som ett gammalt par nu i samma träningskläder=)

Varför jag är här ikväll är för att berätta om ny info om SSR. En del ändringar har gjorts. Här kommer den officiella infon.
Detta kommer verkligen bli spännande och det kommer krävas hårt jobb från oss.

Sweden Sky Race 24 avgörs den 8 aug i området kring Björkliden och är ett av Nordeuropas finaste traillopp. Samtidigt är det ett av de mest brutala. 57 km med 3 000 höjdmeter, eller två varv, 114 km med 6000 höjdmeter som du numera gör i lag om två eller tre personer. 
I fjol var första gången och många tyckte att det var ett av de vackraste lopp de sprungit, samtidigt var det en utmanande bansträckning som förra året tog ut sin rätt.
Årets lopp blir ett ännu stöddigare äventyr, en vassare utmaning, en större upplevelse än året innan, de tävlande bli mer självförsörjande, back to basic!
Vi utgår från grundbanan från ifjol men den kan komma att ändras med kort varsel om det är väldigt dåligt väder eller stora renhjordar i området.
En bana som kommer att gå genom  det häftigaste landskapet som finns i Nordeuropa. Det är upp till dig nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv