söndag 19 april 2015

Halloj Fredrik här!

Här kommer lite info om gårdagens långpass. Tanken var att springa lugnt och länge. Det lyckades jag ganska bra med. Brukar för det mesta starta för fort och tappa i distansen. Inte denna gång!
Rutten blev Rutvik - Björsbyn - Porsön - Lulsundet - och ungefär samma väg tillbaka. Alltså ca 22 km.

Positivt - Bra flås. Kände mig inte särskilt trött vid slutet. Kan ha varit min vätske disciplin som fortgick var tjugonde minut. Försökte även ta en tugga gainomax energibar. Äpple och kanel smak. God! Fast allt är väl gott vid nog låg energinivå. Mycket nöjd över camelbacken. Skvalpar ej och sitter som klistrad på ryggen. Frågan är om den är nog stor för SSR:s höga krav av packning. Återstår att se.

Mindre positivt - mitt knä. Har under senaste perioden fått en huggande smärta på utsidan av höger knä. Sker oftast vid ett och samma läge under flexion. Löparknä. Har haft lite problem med det tidigare. Ska minska löpningen nu under en period så knäet får återhämta sig lite. Blir bra med lite extra vila inför Porsörundan nästa helg. Ska även försöka bli bättre på stretcha utsidan av låret efter varje löp-pass.




Going for gold!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv