lördag 25 februari 2017

Hej! Detta är Fredrik som skriver sittandes med kaffekoppen i handen utomhus i strålande sol. Kroppen är sådär härligt trött efter ett långpass på Ormberget. Slutade på ca 26 km klassisk skidåkning i ett ganska tjärvt nysnöföre. Men vädret var perfekt och solen sken mellan tallarna. Våren är verkligen på gång och dagarna som vi har väntat på så länge börjar infinna sig.


Förra helgen körde jag sista långlopps tävlingen innan vasaloppet. Andörjan i Älvsbyn blev en tung resa. Testade en ny strategi denna tävling som innebar att köra utan fästvalla. Stakskidorna gick väl hyfsat bra men med trötta armar på sista varvet så slutade tiden på ca 2.17. Ingen succé tid men kanske föret inte var det mest optimala att köra ovallat. Kommer absolut att testa igen men då ska det vara ett före som gynnar stakningen. Kanske nollgradigt och svårvallat för fäste. Fortsättning följer.

Men som sagt vasaloppet är nära och formen känns väl okej. Hoppas kunna skaka fram lite extra liv i kroppen till den 5 mars. Mer info kommer närmare avresa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar